İnce Altın Kolye Modelleri Ve Fiyatları

Tarih: 24.06.2021 12:28
İnce Altın Kolye Modelleri Ve Fiyatları
İnce Altın kolye şık ve narin bir kolyedir. Kolyenin üzerinde işlemeler ve taşlaın uyumlu bir şekilde olmasına özen gösteriyoruz. Zarifliğin kolyeye yansıtılması 20 yıllık tecrübemizle birleşitrmeyi başardık ve sonuçta bu seriyi meydana getirdik. En zarif kolyelerimiz Dorika Altın Kolye ve Renkli Taşlı Altın Kolyeleri Örnek Gösterebiliriz

İnce Altın Kolye Modelleri neden seçerseniz derseniz. Şık zarif ve Alımlı Bir kolye arıyorsanız tam size göre kolyeyi buldunuz. Yaz Aylarının ve havalarınısındıgı bu zamanlarda incelen kıyafetlerinizin üzerinde kendini gösteren Kolye uç larıyla özellikle Figürlü Altn Kolyeler ve Renkli Taşlı Kolyeler hem trend hemde çok satılan altın kolye modellerimizdir.
İnce Altın kolye şık ve narin bir kolyedir. Kolyenin üzerinde işlemeler ve taşlaın uyumlu bir şekilde olmasına özen gösteriyoruz. Zarifliğin kolyeye yansıtılması 20 yıllık tecrübemizle birleşitrmeyi başardık ve sonuçta bu seriyi meydana getirdik. En zarif kolyelerimiz Dorika Altın Kolye ve Renkli Taşlı Altın Kolyeleri Örnek Gösterebiliriz

Altın Kolye – zenginliği ve güzelliği için!zarif altın kolyeler, herhangi bir kadının hayranlık uyandıran görünümü için mükemmel bir mücevher parçası. Kadınların kusursuz görünmesi için herhangi bir şekilde seçilebilir.
Genç ve modern görünüm için İnce  altın kolye : Lüks, çekici ve cüretkar görünmek mi istiyorsunuz? zarif altın kolye,  jean pantolonlarla kombinlemek istediğinizde bile  kadınlar için. İnce Minial altın kolyenin sadeliği, kadınlara ellerini ve kulaklarını güzelce takma şansı veriyor. Kolyelerin zarifliği, çok diva ya da bling bir görünüm için kişinin kişiliğine ve karakterine uygun bir şekilde takılabilmesidir.
Minimalist bir görünüm için sade kolye : Günlük rahat bir stil için zarif ve katmanlı bir altın kolyeKıyafetinize modern bir dokunuş katan zarif aksesuarlar için bir set. Bu, resmi görünümünüzü, iş toplantınızı veya herhangi bir tişörtünüzü tamamlayabilir. Bigoldi 'taki zarif altın kolye, feminen ve modern minimalist bir görünüm için trapez detaylarına sahiptir.
Değerli taş kolyeler : Dikkat çekici zarif bir görünüm arıyorsanız Bigoldi de çevrimiçi değerli taş kolyeler mükemmel bir seçimdir. Bigoldi bu büyük tıknaz renkli değerli taş kolyeler ile genel görünümünüze genç ve neşeli bir dokunuş katın. Altın mücevher koleksiyonu, süper sade görünümünüz için beklenmedik bir değişiklik.
Günlük görünümünüz için kolye kolyeler : Şık ve modaya uygun bir görünüm için üstünüzden sarkan zarif altın kolye kolyelerinizi şekillendirin. Bu tarz bugün trend oluyor ve her zaman durumunuza uyuyor. Çok katmanlı bir kolye görünümü için diğer süs eşyaları ile de takılabilir.
V– Kadın Kolyeler : Açıklama kolyeler, kıyafetinize olağanüstü bir etki katan harika bir tamamlayıcı parçadır. V tarzı altın kolyeler şıktır ve her takıldığında güzel görünür. Görünümünüzü renklendirmek ister misiniz? Bigoldi'nın altın koleksiyonunu keşfedin.

Kadınların en sevdiği kolye çeşitleri aşkı ve bağlılığı temsil eden Altın kalp kolyeler, altın sonsuzluk kolyeler kadınların almayı en çok sevdiği ve en etkilendiği hediyelerin başında geliyor. Altın Kolyeler zincir kalınlıkları ve uzunluklarıyla, desenleri uçlarındaki figürleriyle bütün tarzlara, bütün kıyafetlere uygun çeşitliliktedir. İster özel bir gün olsun ister sıradan Bigoldi’nin benzersiz koleksiyonundaki Altın kolye çeşitleri her an kendinizi özel hissettirir. Altın Kolye Modelleri her türlü kolye bulacagınız geniş yelpazenin varlığını gösterir.

Çağdaş tasarımlardan doğan özgün tarzlar için kategorimize uzunca bir göz atın. Stilinizi tamamlarken en önemli unsurlardan biri kullandığınız aksesuarlardır. İnsanların birbirlerine hakkında bilgi edinmelerini sağlayan aksesuarlarınızı seçerken sizi en iyi ifade edenin hangisi olduğunu ararken altın kolyelerin üzerlerindeki figürlere oldukça dikkat etmelisiniz. Martı şeklinde altın kolye takan biri kuşlara ve hayvanlara ilgi duyuyor demektir. 
Bu yüzden altın kolye hediye araması yaparken mutlaka sevdiğiniz insanın ilgi duyduğu şeylerle arama yapmalısınız. En güzel hediyeler, insanlara sevdiklerinden, hayatlarından bir parça vermektir. Bigoldi Altın Kolye çeşitlerinden sevdiğinize veya herhangi birine hediye alacağınız zaman yüzlerce model arasından sizin için en uygununu en uygun fiyatlarla bulabilir almak istediğiniz bütün bilgileri, WhatsApp iletişim hattımızdan, telefon hattımızdan, destek mailimizden alabilirsiniz. Sevdiklerinize kendilerini özel hissettirmenin en güzel yolu ona göğsünde taşıyacağı bir altın kolye hediye etmektir. Bigoldi.com’da doğum günleri, sevgililer günü hediyesi, anneler günü, kadınlar günü, evlilik yıldönümü gibi pek çok özel gün için altın kolye modelleri bulunmaktadır. Her geçen gün artan ürün yelpazesi, mutlaka altın kolye hediye ihtiyaçlarınıza karşılık verecektir.

Altın Kolye Çeşitlerinde Eşsiz Fiyatlar

Altın kolye fiyatlarını belirleyen en önemli etken altının ayar değeridir. 8 ayar altın kolyeler, 14 ayar altın kolyeler, 22 ayar altın kolyeler bulunmaktadır. Altın kolyelerde altın gram ağırlığı fiyatları etkileyen en önemli etkenlerden biridir altının zincir uzunluğu çok farklı seyredebilir 45 cm uzunluğunda altın kolyeler olduğu gibi 60 cm uzunluğunda altın zincir kolyeler de bulunmaktadır. Son dönemlerde altın kolye zincirlerini Altın zincirler ise oldukça tarz kendine güvenin simgesi haline gelen bir aksesuardır. Yaz aylarının olmazsa olmazı, Altın kolye çeşitlerinin en yoğun olduğu ve binlerce modelden en çok içinize sineni en uygun fiyatlarla bulabileceğiniz Bigoldi.com’un en özgün benzersiz tasarımlardaki koleksiyonları sizleri bekliyor. 

İnce Altın Kolye Nasıl temizlenir?

İnce Altın kolyeler temizlenirken dikkat edilmeli yumuşak formda nesneler kullanılmalı, altın kolyelerin uçlarındaki figürler, altın plakalar zarar görmemelidir. Zinciri dolanan altın kolye nasıl açılır 
Altın kolye zincirleri oldukça hassastırlar dikkatsiz kullanıldığında birbirine dolanabilir altın kolyenin zincirinin kopmaması için dikkat edilerek iğne yordamıyla karışıklık giderilebilir. Eğer kolyeye bir şey olmasından korkuyorsanız bir kuyumcudan destek isteyebilirsiniz. 

Kararan Altın Kolye Nasıl Parlatılır 

Kaynamış suya damlatacağınız birkaç damla yağ çözücü deterjan içerisindeki suya birkaç dakika boyunca bırakılmalı. Sudan çıkardıktan sonra ise narin bir fırça ile dikkatlice temizlenmelidir. Altın kolyeler kategorisinde, altın baget kolye, trend altın kolyeler, harf plaka kolyeler, altın sonsuzluk kolyeler, altın kalp kolyeler, altın yonca kolyeler arasından istediğiniz Zarif altın kolyeyi en uygun fiyatlarla, kredi kartına vade farksız 6 ay taksitle, ücretsiz hızlı kargo imkanıyla Bigoldi.com’dan gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. 

Kategoriler
Yükleniyor...