Altın Yüzük Modelleri ve Fiyatları

Tarih: 31.12.2020 12:21
Altın Yüzük Modelleri ve Fiyatları
Altın Yüzük Modelleri Ve Fiyatları Bigoldi.com'da Kadının vazgeçilmez takısı Altın Yüzük çekmecesinin olmazsa olmazı. Kıyafetine ve tarzına uygun, kullanışlı, neredeyse bin yıldır; aşkın, gösterişin, zarafetin ve bağlılığın göstergesidir. Yüzlerce model, ücretsiz kargo, vade farksız 6 taksit imkanı ve ömür boyu bakım tamir garantisiyle güvenli ve mutlu alışverişin adresi Bigoldi jewellery sizlerle.

Neredeyse bin yıldır; aşkın, gösterişin ve zarafetin ve bağlılığın göstergesi haline gelen altın yüzükler kadınların en vazgeçilmez takısı, çekmecelerinin olmazsa olmazıdır. Altın yüzük deyince akla ilk gelen markalardan Bigoldi’nin geniş ürün yelpazesinde birbirinden özel altın takılar içerisinden hem bütçenize hem de kendinize en uygun altın yüzük seçimini yapabilirsiniz. Pek çok farklı alt kategoriyle altın yüzük çeşitleri ve birbirinden özel el işçiliği altın yüzük modelleriyle işiniz Bigoldi.com’da çok kolay. Birbirinden zarif yüzlerce koleksiyon içerisinde, ister bir sevdiğinize hediye altın yüzük almak, dilerseniz de kendinizi şımartmak için Bigoldi.com’da binlerce çeşit yüzük arasından dilediğiniz kategoriyi ve ürünü kolaylıkla bulabilirsiniz üstelik istediğiniz özel not, hediye ve kutu içeriği için WhatsApp hattımızdan destek alabilirsiniz. Benzersiz modellerle tarzınıza, sevdiklerinize hediye etmek için yüzlerce tercih seçeneği arasından size en uygun 8-14-22 ayar altın yüzüğü gönül rahatlığıyla sipariş edebilirsiniz.

Bigoldi Altın Yüzüklerle Işıldayın

Bigoldi altın yüzük çeşitleri arasından pek çok tercih seçeneğiniz vardır. Geniş bir fiyat aralığında, her bütçeye uygun her tarza hitap eden ürünler arasından dilediğinizi seçin. İster nostaljik, ister klasik-retro tarzda, ister burgu altın yüzüklerle kendinizi gösterin, dilerseniz spor görüntüsüyle mineli altın yüzüklerle soft tarzınıza katkı sağlayın. Minimal altın yüzüklerzarif parmaklarınıza altından ve şık bir imza bırakın. Ankara’da 2 mağazasıyla müşterilerine hizmet veren Bigoldi'nin 20 yıllık tecrübesiyle dijital kuyumcu deneyimini en güzel haliyle yaşayın.

14 Ayar ve 8 Ayar Altın Yüzük Modelleri 

Uygun fiyatlarıyla altın takılarda tercih sebebi haline gelen 8 ayar ucuz altın yüzükler veya 14 ayar altın yüzük modelleri yükselen altın fiyatı göz önüne alındığında en uygun ürünler haline gelebiliyor. Binde 333 saf altın oranı içeren fakat görüntü olarak daha yüksek ayarlardan ayırt edilemeyen ürünler internet satışlarında en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor.Ankara Optimum AVM'de açılan standıyla Türkiye'de bir ilk olarak sadece 8 ayar altın takı satışına başlayan Bigoldi Jewelley'nin Web sitesinde ve Optimum AVM mağazalarında yüzlerce model arasından size özel 8 ayar altın takıyı bulabilirsiniz. 

Sevgililer Günü Altın Yüzük Hediyeleri Bigoldi'de

Sevgililer gününe özel altın yüzük modelleri arasında onlarca çeşit arasında en çok tercih edilen baget altın yüzük modelleri için kategorimize göz atabilirsiniz, altın yüzük modelleri arasında nazar boncuklu yüzükler, kalpli yüzük çeşitleri gibi onlarca çeşit arasından en özel ürünleri bulabilir ve sevdiğinizi mutlu edebilirsiniz, her tarza uygun yüzükler Bigoldi.com farkıyla.

Altın Yüzük Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Altın yüzükte dikkat edilmesi gereken en önemli konular, altının ayarı;8 ayar altın yüzükler, 14 ayar altın yüzükler ve 22 ayar altın yüzükler olarak ayar sınıflandırması yapılabilir. Bu oranlar altının saflık derecesini belirtir, onun haricinde yüzük her kime alınacaksa yüzük ölçüsünün bilinmesi oldukça önemli bir husustur. Ölçü doğrultusunda tam olarak parmak bedeninize uygun hale getirilerek özel hediye kutusuyla size iletilmektedir. Altın yüzüklerin içerisinde ayar ifade eden 8k 14k 22k (gold )damgaları bulunmaktadır. Bununla birlikte mıknatıs altın madenini çekmemektedir gerçek altın bu şekilde anlaşılabilir. 

Altın yüzük nasıl parlatılır?

Altın yüzüklerin temizlik aşamasında en önemli husus yüzeydir taş da olsa plaka altın yüzük de olsa öncelikli olarak yüzeye zarar vermeyecek yumuşak formda bezler tercih edilmelidir. Bununla birlikte tarafımızdan almış olduğunuz her türlü altın yüzük, altın bileklik, gibi bütün ürünlerin ömür boyu bakım ve tamir garantisi vardır. 

Altın yüzük çizildiğinde ne yapmalı?

Çok önem verdiğiniz severek aldığınız ve kullandığınız yüzüğünüz istemeden de olsa zarar görebilir fakat üzülmek için çok erken, çünkü bu tarz durumlarda cilalama yöntemi ile yüzük eski görüntüsüne kolaylıkla getirilebilir.

En özel altın yüzük çeşitlerine en uygun fiyatlarla sahip olma fırsatı Bigoldi.com’da, bir tık uzağınızda, kredi kartına vade farksız 6 ay taksit imkanı, ömür boyu bakım tamir garantisi ve ücretsiz kargo imkanı ile güvenli ve mutlu takı alışverişlerinin doğru adresi. Her tarza uygun binlerce altın takı web sitemiz bigoldi.com’da. #cevhersende

Kategoriler
İlgili Ürünler
Yükleniyor...