Top Altın Küpe Modelleri Ve Fiyatları

Tarih: 05.01.2021 11:23
Top Altın Küpe Modelleri Ve Fiyatları
Bigoldi.com farkıyla en özel koleksiyon vidalı altın küpe ve top altın küpeler sizlerle, en özel tasarımlar en uygun fiyatlarla ışığınıza ışık katacak.

Kadınların asırlardır severek taktığı aksesuarlardan En şık ve sade olanları minimal görüntüleriyle kocaman tarzlara yol açanları… Oldukça özel altın küpe çeşitlerinden olan vidalı top altın küpeler oldukça zarif görünürler gece kıyafetleriyle mükemmel uyum sağlayan top küpe modelleri sizler için özenle seçilerek derlendi ve Bigoldi koleksiyonlarında beğeninize sunuldu.  Sallantılı halka altın küpelerin fiyatları belirlenirken altının ayar değeri önemli bir faktördür 8 ayar altın küpe mi? Yoksa 14 ayar altın küpe mi? Bu soruya cevap bulunmalıdır. Daha sonra altının gram ağırlığı ve piyasa fiyatına dikkat edilmelidir. Sizler için en uygun vidalı top altın küpe modelini onlarca çeşit içinden en uygun fiyatlarla kredi kartına vade farksız 6 taksit imkanıyla ücretsiz kargo ve ömür boyu bakım tamir garantisiyle mutlu ve güvenli bir alışveriş deneyimiyle Bigoldi.com’dan satın alabilirsiniz.

Bigoldi Altın Top Küpe Modelleri

Türk Kadının Göktürkler den beri kullandıgı  Küpe gümüze kadar bir çok degişim görmüş ve bugüne kadar gelmiştir. Bigoldi Altın Küpede dorika toplu halka, kalp sallantılı fizyon 6gen, Yeşil renkli mini damla,kalp sallantılı en çok tutulan modellerimizdir.

Sevdiklerinize Bigoldi Top Altın Küpe hediye edin.

Bir Kadının Olmazsa olmaz takısı Altın küpedir. Bir Kadına verilecek en degerli hediyelerdendir. İster yıl dönümlerinde ister sevgililer gününde ister dogum gününüzde 1 çift kalpli küpeden daha degerli bir hediye yoktur. Gece Kıyafetlerinizde asil bir duruş saglayan Top Küpeler ve halka altın küpeler hem sizi mutlu edecek hemde çevrenizdekilere ışıltınızı yansıtacaktır. Altının ve stilin bir araya geldiği Bigoldi tasarımlarını mutlulukla size sunuyoruz.

Altın Top Küpe Özellikleri

0,50-14 gram altın aralıgındadır. Ayriyeten Size özel modellerimiz el işçiliği ile özel olarak üretilen modellerdir.   8 ayar 14 ayar ve 22 ayar altın degerlerindedir. yüzlerce model Altın Top Küpe modelimiz arasından size uygun bir altın Top küpe muhakkak vardır. Altın küpe ve altın kolye Tasarımlarımız günümüz modasına uygun gönül rahatlığıyla takabileceginiz şık zarif ürünlerdir. Bigoldi altın küpeler kendinizi ödülendireceginiz kendine özen gösteren, mücevher kullanmayı seven tüm kadınların hakkıdır. 

Kategoriler
Yükleniyor...