En Çok Satılan Altın Yüzük Modelleri

Tarih: 03.08.2021 10:13
En Çok Satılan Altın Yüzük Modelleri
 Türkiye’nin En Çok Satılan Altın Yüzükler Uygun Fiyata Yüzlerce Model ama işlerinde sizler için en çok satılan yüzükleri sizin için derledik. Umarız Beğenirsiniz. Takılarımız Özel hediye kutusunda kargoya verilmektedir. 8 ayar altın yüzükler 14 ayar altın yüzükler, 22 ayar altın yüzükler bulunmaktadır.

En Çok Satılan Altın Yüzük Modelleri, kadınların severek kullandığı aksesuarlarından biri olan altın yüzükler birçok farklı modele sahiptir. Her tarza her yaşa ve her cebe uygun olan Bigoldi altın yüzükleri severek kullanacağınız ürünlerdir. Birçok farklı kategoride birçok model ile hizmet vermekteyiz. Yüzükler birçok anlama gelir. Evlilik teklifi ederken kullanılan yüzükler baget altın yüzük modelleri, tektaşlar, beştaşlar, renkli taşlı yüzük modelleri ve çoğu alt kategorimizde severek kullanacağınız figürlü yüzük modelleri, aşkınızın anlamına yakışan bir yüzük modeli ile edilebilir. Alyans modelleri, nişanlanan çiftin evlendikten sonra evliliklerini, sevgilerini ve bağlılıklarını simgeleye yüzük çeşididir. Günlük hayatınızda ve özel davetlerde rahatça kullanabileceğiniz yüzük modelleri ile şıklığınıza şıklık katın.  

Yüzükler birçok anlama gelir. Evliliği simgelediği kadar eski dönemlerde hükümdarların mühürleri yüzüklerindeymiş önemli bir aksesuar olan bu ürünler şimdilerde sizlerin beğendiğiniz yüzüğe yüklediğiniz anlama göre değişmektedir. Farklı figürlere sahip olan birçok yüzüklerle sevdiğiniz simgelerin veya hayvanların figürlerini aksesuar olarak kullanabilirsiniz. Vade farksız 3 taksit imkânı, ömür boyu bakım ve tamir garantisi ve ücretsiz kargo ile beğendiğiniz tüm ürünlere sahip olabilirsiniz.     

Altın Baget Yüzük 

Evlilik teklifinde, doğum gününde, evlilik yıldönümünde, sevgililer gününde ve birçok özel günde alabileceğiniz oldukça şık ve gösterişli olan bu yüzük modelleri özel davetlerde kıyafetiniz ile uyum içerisinde olup tüm gözleri sizin üzerinize çekecek. Altın baget kolye modelleri, küpe ve bileklik modelleri ile de kom binleyebileceğiniz bu ürünler ile şıklığınıza şıklık katın. Birçok baget ürünümüz ile kendi takı koleksiyonunuzu oluşturun. Kadınların severek kullanacağı ve hediye olarak aldığında en beğendiği yüzük modellerinden biri olan bu ürün hediye olmak için birebir bir üründür.  
 

Altın Kolye Modelleri ve Fiyatları 

Altın kolyeler her zaman en çok tercih edilen aksesuarlardandır. Kombininizin tamamlayıcı parçası olan aksesuarların başına gelen kolyeler birçok farklı kategorilere ayrılır. Nazar boncuklu altın kolye, baget kolye ve birçok alt kategoriye ait farklı figürlere sahip olan altın kolyeler Bigoldi Jewellery de sizlerle. Beğendiğiniz tamamlayıcı parçanıza Bigoldi ile sahip olabilirsiniz. 

Altın kolye fiyatları belirlenirken birçok unsur göz önünde bulundurulur. Bu unsurlar; altının piyasa değeri, altının ayarı ve ürünün gramıdır. Bu etkenler tarafından fiyatlar ortaya çıkar. En çok satılan altın yüzük modellerine ve uygun fiyatlı birçok ürüne Bigoldi ile hemen sahip olun.  

En Çok Satılan Altın Yüzüklerde Eşsiz Fiyatlar 

Altın yüzük fiyatlarını belirleyen en önemli etken altının ayar değeridir. 8 ayar altın yüzükler 14 ayar altın yüzükler, 22 ayar altın yüzükler bulunmaktadır. Altın yüzükte altın gram ağırlığı fiyatları etkileyen en önemli etkenlerden biridir altının zincir uzunluğu çok farklı seyredebilir 45 cm uzunluğunda altın kolyeler olduğu gibi 60 cm uzunluğunda altın zincir kolyeler de bulunmaktadır. Son dönemlerde altın kolyelerin zincirlerini Altın zincirler ise oldukça tarz kendine güvenin simgesi haline gelen bir aksesuardır. Yaz aylarının olmazsa olmazı, Altın kolye çeşitlerinin en yoğun olduğu ve binlerce modelden en çok içinize sineni en uygun fiyatlarla bulabileceğiniz Bigoldi.com’un en özgün benzersiz tasarımlardaki koleksiyonları sizleri bekliyor.  

Kararan Altın Yüzük Nasıl Parlatılır?

Kaynamış suya damlatacağınız birkaç damla yağ çözücü deterjan içerisindeki suya birkaç dakika boyunca bırakılmalı. Sudan çıkardıktan sonra ise narin bir fırça ile dikkatlice temizlenmelidir. Altın kolyeler kategorisinde, altın baget yüzükler, trend altın yüzükler, harf plaka yüzükler, altın sonsuzluk yüzükler, altın kalp yüzükler, altın yonca yüzükler arasından istediğiniz bayan altın yüzükleri en uygun fiyatlarla, kredi kartına vade farksız 3 ay taksitle, ücretsiz hızlı kargo imkanıyla Bigoldi.com’dan gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. 

 

 

Kategoriler
İlgili Ürünler
Yükleniyor...