2022 Altın Alyans Trendleri

Tarih: 04.06.2022 11:07
2022 Altın Alyans Trendleri
2022 alyans trendleri, farklı tasarım, model, ayar ve renk çeşitleri ile Bigoldi’de!
Alyanslar eski tarihlerden beri çiftlerin evlilik süreçlerinde en önemli sembol olmuştur. Birbirlerine “evet” cevabı hazırlığında olan partnerlerin ilk adımı ise yüzüklerini seçmek olmaktadır. Çift Alyans kullanımı dünya genelinde evrensel bir alışkanlıktır. Sonsuz birlikteliğin, çiftlerin birbirlerine besledikleri en özel duyguların tarifi olan bu mühürlerin farklı törenlerle takılması da yine aynı şekilde evrensel olmaktadır. Türk kültüründe kimi zaman söz töreni kimi zaman nişan töreni olarak karşımıza çıkan bu geleneksel törenlerde çiftler aileleri ve sevdiklerinin şahit olduğu törenlerde bu sonsuz birlikteliği kalıcı olarak parmaklarına mühürlemektedir. Bir ömür boyu parmaklarda taşınan bu yüzüklerin gerek anlamları gerek uzun kullanım süresi itibariyle seçim süreci oldukça kararsız geçebilmektedir. Bu noktada geniş ürün yelpazesi ile Bigoldi çiftlerin mutluluklarına eşlik ederek bir ömür bu mutluluğu paylaşmaktadır.

Trend Alyans

Her geçen yıl gelişen değişen teknoloji, moda ve tekniklerle alyans modası da kendisini geliştirerek, dönüştürerek yolculuğuna devam etmektedir. Pek çok çift her yıl bu modayı takip eden yeni trend seçeneklerini izleyerek kimi zaman alyanslarını yenilerken kimi zaman evliliğin ilk adımını atmaktadır. Tam da bu noktada trend alyans modelleri takip etmek çiftlerin kendilerine en çok yakışacak modeli bulması oldukça önemli olmaktadır. Kimi zaman yorumlanarak yenilenmiş klasik modellerden yana seçim yapılabilirken kimi zaman ışıl ışıl taşlı modellere yönelmek yine çiftlerin seçimleri arasında yer almaktadır. Elbette en önemli nokta en trend alyanslar arasında partnerlerin kendilerine, aşklarına ve birlikteliklerine en çok yakışacak modellere karar vermek olacaktır. Seçim aşaması her ne kadar heyecanlı ve zor gibi görünse de birçok farklı model arasında seçim yaparken birkaç noktaya dikkat ederek oldukça doğru bir seçim yapmak kolay olacaktır. Örneğin günlük yaşamda sıklıkla tercih edilen mücevherler referans alınabilir. Böylece sıkılmadan çok daha uzun süre kullanım sağlanacaktır.

2022 Alyans Modelleri  

Her geçen dönemde değişen moda dinamiklerine hızla ayak uyduran alyans modası aynı şekilde gelişim göstermektedir. Her yıl çiftler, evlilik hazırlığı yapan partnerler en trend alyans modelleri arasından seçim yapmayı tercih etmektedir. Tasarımların sanatla birleştiği; kimi zaman zamansız, kimi zaman fütüristik kimi zaman modern; farklı alyans modelleri bulmak günümüzde oldukça mümkün olmaktadır. Bu noktada elbette aşkın en şık tarifini bulmak yine partnerlere kalmaktadır.
Q'en Özbek Alyans Online Satış Noktası Bigoldi yeni trend alyans modelleriyle 2022 altın alyans modasına yön vermeye devam ediyor!
Alyanslar uzmanlar tarafından çiftler için kimi zaman çift alyans seti olarak hazırlanmakla beraber kimi zaman partnerlerin kendilerini de yansıtabileceği farklı setlerde de bulunmaktadır. Örneğin kadın alyans modeli erkek alyans modeline göre biraz daha taşlı ve göz alıcı bir tasarımla buluşurken diğer yandan renkleri ile de farklı seçenekler tercih edilebilir. Renkler arasında uzun yıllardır klasik haline gelen sarı altın alyanslar bulunmakla beraber teknolojin gelişmesi ile rose alyans, beyaz altın alyans veya birden fazla renge sahip alyans çeşitleri bulmak mümkündür. Bu modellere ek olarak göz alıcı büyüleyici alyans tasarımları da çiftler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Son yıllarda trendini asla kaybetmeyen tamtur alyans veya yarım tur alyans seçenekleri ile alyans trendinin gözdesi taşlı alyanslar da bu kategoriler arasında yerini alarak partnerlerin seçimleri arasına girmiştir.

2022 Alyans Fiyatları

Alyanslar modasını yitirmeyen, kültürel birer sembol haline dönüşmüş oldukça önemli simgelerdir.
Bu denli önemli ve özel olan alyansların uzun yıllar kullanımı için aynı şekilde değerli madenler kullanılmaktadır. Altın madeninden hazırlanan alyansların has altın oranları da birbirinden farklı olmaktadır. 14 ayar alyans olduğu gibi 8 ayarda da bu modelleri bulmak mümkün olabilmektedir. Nişan yüzüğü veya söz yüzüğü olarak da geçen alyansların modelleri arasında taşlı, sade, klasik alyanslar da bulunmakla beraber detaylı işçiliğe sahip alyanslar da bulunur. Bu noktada el işçiliği, ayar değer veya taşlarına bağlı olarak farklı değerlerde olan alyanslarda en önemli nokta çiftleri en çok yansıtan modelin tercih edilmiş olmasıdır. Aşkınıza eşlik eden modeller Bigoldi’de!
Kategoriler
İlgili Ürünler
Yükleniyor...